Natuurwandeling

19 november 2017 – natuurwandeling: in de stilte hoor je meer

Een laagdrempelige kans om samen te ervaren hoe de natuur kan dienen als grote bron van kracht, energie en inspiratie en tegelijkertijd stilte en rust. In deze allereerste wandeling staat de persoonlijke beleving centraal. Tevens biedt deze mooie herfstdag ons de kans om de natuur te observeren. De herfst die in het teken staat van loslaten, de natuur die ons laat zien hoe zij haar blaadjes laat vallen.

Ik neem jullie mee door het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland gelegen in Noord-Holland. We vertrekken vanaf Santpoort-Noord over een prachtig landgoed met bos en duinen naar het strand en de zee en weer terug. Een beeldschoon natuurgebied met grote diversiteit aan flora en fauna.

Praktische informatie: 

19 november 2017
11:30 – 16:00 uur
Station Santpoort-Noord
14 kilometer

Het wordt een flinke wandeling, denk aan ongeveer 15 km. Draag daarom het liefst comfortabele schoenen en kleding en neem voldoende eten en drinken (2 liter) mee. Eenmaal onderweg komen we hiervoor geen gelegenheden meer tegen.

We vertrekken zondag 19 november om 11:30 uur vanaf treinstation Santpoort-Noord. Ik schat dat we om 16:00 uur wel terug zullen zijn. De route zal bij het station beginnen en eindigen. Mocht je met de auto komen, dan kun je hier gratis parkeren. Honden zijn op het grootste deel van de route helaas niet toegestaan.

Respecteer de dieren, de omgeving en jouw medewandelaars. Deel verhalen en ook zeker stilte. Maak er een unieke bleving van.

Wandel je mee? Schrijf je hier in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *