Geen categorie

9 december 2018 – Eindejaarswandeling: Heuvelrugroute Baarn (inclusief picknick)

Is dit jaar voor jou ook zo voorbij gevlogen? Soms word je zo bedolven onder de hoeveelheid prikkels en druk, dat je vergeet even te genieten van het hier en nu. Het is tijd om weer even offline te gaan. Wandel je mee?

De natuur in de winter is prachtig en eenmaal buiten met de juiste kleding is het heerlijk wandelweer. De frisse buitenlucht en het samenzijn met anderen is goed voor lichaam en geest.
 
Op zondag 9 december staat de eindejaarswandeling gepland. Een prachtige natuurwandeling van 14 kilometer door de bossen van Baarn, afgewisseld met heidegebied en landgoed.
 
Picknick
Tijdens de route zullen we een mooi plekje opzoeken voor de picknick, warme vegetarische soep met brood. Om de kosten hiervoor te dekken vraag ik een bijdrage van 10 euro per persoon.
 
 
Praktische informatie:
 
9 december 2018 van 10:00 – 14:30 uur
Station Baarn – Station Baarn
14 kilometer
€10,- per persoon
 
Betaling voldaan = officiële deelname
 
Denk ook aan warme kleding, voldoende drinken en wat snacks voor onderweg. Check hier onze website voor uitgebreide wandeltips.
 
Respecteer de dieren, de omgeving en jouw medewandelaars. Deel verhalen en ook zeker stilte. Maak er samen een unieke beleving van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *